Back Back Nieuws

Park Hotel presenteert Judith Osborn's 'The Illusion of Availabilty'

04 mei 2015
Park Hotel presenteert Judith Osborn met ‘The Illusion of Availabilty’ in The Gallery Zone, de expositie ruimte in The Living Room van het hotel. Onderdeel van deze serie is ‘The Backroom’ die schilderijen, foto’s en een video laat zien die een inkijk bieden in het leven van de kunstenares in haar meerdere gedaantes. Het toont een blik op de wereld waarin Judith leeft en werkt. ‘The Backroom’ staat in teken van The Illusion of Availability waarin Judith veel prijs geeft maar zelf haar grenzen bepaalt. Stoer maar sexy, onthullend maar in controle. ‘Met deze unieke combinatie tussen schilderwerk, foto’s en video geeft deze Gallery Zone expositie een geheel nieuwe lading aan het begrip kunst’, zegt Suzanne de Zwaan, Hotel Manager van Park Hotel.

In de haute couture jurken van Paul Schulten stelt Judith Osborn zich op naast haar schilderijen, welke een contrast laten zien tussen het flinterdunne glamourleven en de speurtocht, al schilderend, naar het diepst van haar wezen. De foto serie is gemaakt door Rianne Noordegraaf en gevierde fotograaf Govert de Roos, welke ze ook toe liet tot haar atelier. Ook haar man, Bert van der Veer, leverde zijn bijdrage. Eric Zwiers maakte een video van Osborn, te zien voor hotel gasten en passanten. Een prikkelende teaser voor de rest van de expositie welke deze avond officieel wordt geopend door gastspreker Heleen van Royen.

The Gallery Zone 
In samenwerking met diverse art galleries en kunstenaars kunnen zowel gasten als passanten om de twee maanden een nieuwe expositie bezoeken in een stijlvolle setting, onder het genot van topwijnen en een uitgelezen menu van de The Living Room Jewelry Bar. Hotelgasten als Amsterdamse locals maken met dit concept op een laagdrempelige manier kennis met talenten uit diverse disciplines. De combinatie van kunst en culinair entertainment maakt dat zelfs niet kunstliefhebbers hier graag even rondlopen om de werken te bewonderen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!