Paradijselijk relaxen in eigen landParadijselijk relaxen in eigen land
Back Back Locaties

Paradijselijk relaxen in eigen land

06 augustus 2019

Timboektoe, the place to be!

De zomer heeft ons land volledig in zijn greep. Geen beter moment om een bijzondere strandlocatie onder uw aandacht te brengen: Strandpaviljoen Timboektoe in Wijk aan Zee. Een alles behalve ‘doorsnee’ paviljoen.

Sfeervol

Een verblijf aan het strand maakt mensen blij én rustig. Hoe komt dat toch? Is het omdat we aan het strand een ‘vakantiegevoel’ ervaren? Is het de aanblik van dat schijnbaar oneindige water? Het geluid van de golven?  Wellicht is het zelfs voor iedereen iets anders of juist een combinatie van dit alles. Feit blijft dat een verblijf aan het strand, de meeste mensen goed doet. Strandpaviljoen Timboektoe doet er alles aan om dat fijne gevoel te versterken; om de ervaring compleet te maken.

De sfeervolle locatie leent zich om te beginnen uitstekend voor het ultieme genieten van zee, zon en lekker eten en drinken. Dat laatste kunt u bij Timboektoe overigens biologisch en dan hebben we direct één van de unieke eigenschappen van dit paviljoen te pakken. Het begint echter nog voordat je het eerste hapje of drankje hebt kunnen bestellen. Parkeren is bijvoorbeeld bij dit paviljoen … gratis! Bijzonder nietwaar? Wat is er tenslotte tegenwoordig nog kosteloos? Bovendien is de sfeer er volkomen relaxed en dat komt niet alleen door de sfeervolle ‘eerlijke’ inrichting, maar vooral ook door het personeel dat er op wordt geselecteerd de gasten vooral ontspanning te bieden.

Tommy Hilfiger, Nike, Backbase, Nova College, Tata Steel, Rabobank en nog vele andere bedrijven kwamen bij Timboektoe voor hun bedrijfsevenement

Kamango

Strandpaviljoen Timboektoe bestaat al sinds 1997. In 2017 heeft Timboektoe echter een behoorlijke metamorfose ondergaan. Bovendien werd het paviljoen uitgebreid met het naastgelegen Kamango. Dat bood allerlei nieuwe mogelijkheden en die hebben de eigenaren van Timboektoe ten volle benut. Kamango kan het hele jaar exclusief geboekt worden voor festiviteiten zoals (bedrijfs)evenementen of trouwerijen. Waarbij je niet slechts een deel van deze locatie tot je beschikking hebt, maar gewoon…alles. Heel Kamango is op uw dag voor jou! Kamango is geschikt voor kleine en grote gezelschappen en heeft een eigen terras, bar, toiletten, presentatieapparatuur en licht- en geluidstechnieken. Het hele team van Kamango staat bovendien voor je klaar om van je evenement de ultieme belevenis te maken.

Stel je eens voor…

Je bent op zoek naar de meest romantische locatie voor jullie bruiloft. Dan komen er toch al snel beelden in je op van een ruisende zee en een heerlijk zonnetje. Datzelfde zonnetje zakt, naar gelang de dag verstrijkt, langzaam de zee in. Je staat met je lief op het strand voor die ene prachtige foto en wanneer je opkijkt zie je alle gasten op het terras van Kamango naar jullie kijken. Uiterst ontspannen en blij… voor jullie!

Natuurlijk kun je ook voor je bedrijfsfeest, teambuildingevenement, vergadering of dinerbuffet terecht. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar tot aan een BBQ op het strand. Kom je met tien personen of met vierhonderd? Het team van Timboektoe zorgt ervoor dat jullie moment onvergetelijk wordt.

Duurzaamheid

In 2017 won Timboektoe de Gaia Green Award, dé prijs voor horeca ondernemers die ondernemen met aandacht voor duurzaamheid. Een prijs die openstaat voor alle strandpaviljoens, hotels en restaurants in Nederland. Timboektoe heeft deze onderscheiding te danken aan het feit dat zij zich vól inzet op duurzaamheid, van biologisch eten tot de 100 zonnepanelen op het dak. Timboektoe is bovendien in het bezit van het internationale Green Key Goud keurmerk en het eerste strandpaviljoen dat volledig CO2 neutraal is.

Het hele jaar open

Op de website van Timboektoe vind je alle uitgebreide informatie over deze bijzondere locatie en uiteraard ook de contactgegevens. Naar openingstijden hoef je overigens niet te zoeken, want Tiboektoe is simpelweg 365 dagen per jaar geopend.

Cis Oosterkamp, Apeldoorn:

Super leuke tent! Aantal maanden geleden toevallig tegen gekomen. Het is ons zo goed bevallen dat, wanneer we naar zee gaan, we standaard hier neer ploffen!

Door > Hanneke Tinor-Centi

Fotografie > Lotte de Graaf

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!