Back Back Nieuws

Panasonic zorgt voor helderheid op ISE 2016

24 december 2015
Panasonic lanceert op ISE 2016 in de Amsterdam RAI haar nieuwste laserprojector, die enorme mogelijkheden biedt voor projectie met permanente installaties en een zeer hoge helderheid op plaatsen waar dat voorheen vrijwel onmogelijk was. De compacte laserprojector biedt verhuurbedrijven en eventorganisatoren een onderhoudsvrij alternatief voor permanente installaties en live-evenementen.

Systeem-op-een-chip-oplossing
Panasonic introduceert op de beurs in Amsterdam tevens de nieuwe systeem-op-een-chip-oplossing voor haar professionele displays. Hiermee kan software van elke fabrikant, met name contentbeheersystemen, zonder specifieke ontwikkelingseisen op displayschermen van Panasonic worden geïnstalleerd.

Demonstratie
Daarnaast belooft Panasonic het publiek opnieuw te verbazen met een prachtige demonstratie. Terwijl de stand van 2015 veel publiek trok met haar projectiemapping van een Tesla-sportwagen, organiseert Panasonic voor ISE 2016 een ‘robotervaring’ - RobEx - die wordt ontwikkeld door evenementenorganisator XPION.

Hartmut Kulessa, European Projector Marketing Manager bij Panasonic: ‘Industriële robots kunnen binnen de context van evenementen en entertainment bijdragen aan het vormgeven van emoties. Met een combinatie van technologieën uit verschillende sectoren kan een ongelooflijke indruk worden gemaakt door beweging als nieuwe dimensie toe te voegen aan de visuele ervaring. Door de beeldkwaliteit van Panasonic en 4K-resolutie toe te voegen, kunnen we meer diepte en een meer overtuigende kijkervaring bieden dan ooit tevoren. Dit belooft het hoogtepunt van de beurs te worden.’

Kijk hier voor het laatste nieuws over Panasonic op ISE 2016. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!