Back Back Nieuws

Palazzo keert terug naar Amsterdam met compleet nieuwe show

05 augustus 2012
Palazzo keert eind oktober terug naar Amsterdam. Palazzo Producties brengt komend seizoen gastronomie op het allerhoogste niveau door de culinaire scepter te laten zwaaien door drie Michelin sterren chef Cees Helder.

 

Van Rotterdam naar Amsterdam

De Rotterdamse Cees Helder, die vorig seizoen al indruk maakte in Palazzo Rotterdam, maakt dit seizoen de overstap naar Amsterdam, waar hij een tongstrelend nieuw viergangendiner van topniveau zal presenteren in de nostalgische Palazzo spiegeltent aan het Arenapark.

 

Vakmanschap en creativiteit

Cees Helder werd met zijn Rotterdamse restaurant Parkheuvel, dat jarenlang een begrip in Nederland was, als eerste Nederlandse bekroond met een derde Michelinster. In de culinaire wereld wordt Helder geprezen om zijn vakmanschap en creativiteit. Door veel collega-chefs wordt hij gezien als de nestor van de haute cuisine in Nederland. Samen met Jonnie Boer en Sergio Herman is Cees Helder nog steeds de enige Nederlander die ooit een derde Michelinster wist te behalen.

 

Spectaculinair theaterrestaurant

Palazzo presenteert ook deze winter weer een ultieme combinatie van variététheater en sfeervol dineren in de nostalgische spiegeltent. Waar Cees Helder zich ontfermt over het menu vol culinaire verrassingen, zullen Palazzo’s sommeliers zich buigen over de wijnselectie. Een keur aan internationale topartiesten staan garant voor een spectaculaire, extravagante en sensationele dinershow, waarin haute cuisine en verrassende acts naadloos in elkaar overgaan.

 

Meer informatie

Palazzo staat vanaf 25 oktober 2012 bij het Arenapark in Amsterdam Zuidoost (naast de Heineken Music Hall). De locatie is goed bereikbaar met de trein en de metro. Tevens beschikt Palazzo over haar eigen parkeerterrein. Kaarten verkrijgbaar via 0900-7252996 (40cpm) of via www.palazzo.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!