The Oval Office verkozen tot Best World Event AgencyThe Oval Office verkozen tot Best World Event Agency
Back Back Nieuws

The Oval Office verkozen tot Best World Event Agency

02 december 2019

Tijdens de slotceremonie van The International Festival of Events and Live Communication (BEA World) werd het Belgische live+communication bureau The Oval Office bekroond tot Best World Event Agency. Het bureau kreeg deze titel omdat het de hoogste score behaalde in de verschillende categoriëen waarin het genomineerd was.

The Oval Office behaalde met de livecampagne SD Worx Intimate Concerts de GRAND PRIX, twee GOLD Awards in de categorieën Corporate Celebration en Musical Event en een BRONZE Award in de categorie

Best B2B Event (< € 500.000)

Voor de livebeleving Offshore Wind Energy Experience die het bureau creëerde voor het Belgische Offshore Platform behaalde het bureau een GOLD award in de categorie Hybrid Event.

Oscars van de evenementen en livecommunicatie

Wouter Boits, CEO The Oval Office over de titel Best BEA World Event Agency : 'Deze Oscar van de Europese evenementenindustrie is het bewijs dat het holistische 'live + communicatie'-model van The Oval Office leidt tot resultaten van het hoogste internationale niveau'.

Vijf nominaties

Het BEA World Festival bekroont jaarlijks evenementenbureaus voor hun creativiteit, hun vernieuwende aanpak, hun strategische reflectie en de impact van de events die ze organiseren. Dit jaar werden 160 cases ingezonden door bureaus uit 30 Europese en niet-Europese landen. België scoorde dit jaar zeer goed met 29 inzendingen waarvan 17 genomineerd werden. The Oval Office was koploper met 5 nominaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!