The Oval Office trots op benoeming tot Leading Agency The Oval Office trots op benoeming tot Leading Agency
Back Back Nieuws

The Oval Office trots op benoeming tot Leading Agency

02 maart 2020

The Oval Office heeft afgelopen week van IDEA-directeur Maarten Schram het keurmerk vignet ontvangen voor livecommunicatie- en eventbureaus. Opdrachtgevers die kiezen voor een IDEA Certified Leading Agency, kiezen voor een deskundige en creatieve partner.

Screening

‘We screenen elk aspirantlid grondig op zaken als financiële stabiliteit, continuïteit en creatief vakmanschap’, aldus Maarten Schram, managing director IDEA. ‘Voor bestaande leden is er een uitgebreide tweejaarlijkse screening. Alleen bureaus die voldoen aan alle voorwaarden, krijgen of behouden het keurmerk.’

Keurmerk

‘Het is heel fijn om het nieuwe IDEA-keurmerk toegekend te krijgen. The Oval Office is er trots op al jaren deel uit te maken van de IDEA-community en wij vinden het belangrijk dat opdrachtgevers weten waarvoor ze kiezen: kwaliteit, deskundigheid en creativiteit. Dat is precies waar The Oval Office voor staat als livecommunicatiebureau’, aldus Bart van Wanrooij, managing director The Oval Office.

The Oval Office

The Oval Office combineert de impact van live events en brand activations met de kracht van on- en offline communicatie. Zo ontstaat er een zee aan mogelijkheden met een fantastisch eindresultaat.. Onder de naam MOVE was The Oval Office al meer dan 25 jaar actief in Nederland. Het huidige team bestaat uit ruim 70 professionals, die naast Amsterdam ook te vinden zijn in Antwerpen, Brussel en Gent.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!