Out of the Box gaat samenwerking aan met Vakschool Schoonhoven Out of the Box gaat samenwerking aan met Vakschool Schoonhoven
Back Back Nieuws

Out of the Box gaat samenwerking aan met Vakschool Schoonhoven

08 december 2017

Het event voor de Juwelier, Fashionstore en Conceptstore: Out of the Box gaat de komende edities samenwerken met de Vakschool Schoonhoven. Doel van de samenwerking is het centraal stellen van de professionals in de branche. 

Thema: Hoe maak ik het verschil?

Voor de aankomende editie heeft de organisatie ervoor gekozen om te werken met het thema: ‘Hoe maak ik het verschil?’ Tijdens het event geven de 3 partijen op de volgende manieren invulling aan dit thema: Hoe maak ik lokaal het verschil, Hoe maak ik online het verschil, hoe maak ik met mijn mensen het verschil en hoe maak ik in de toekomst het verschil. 

Vakschool Schoonhoven

Vakschool Schoonhoven biedt als enige in Nederland opleidingen aan op het gebied van goud,- zilversmeden, uurwerktechniek en juwelier. Kernwaarden van de opleidingen zijn: Vakmanschap, Creativiteit, Ondernemerschap en Innovatie. De opleidingen richten zich op design (van sieraden en accessoires), techniek, marketing en online & offlinesales. Vakschool Schoonhoven heeft studenten in het MBO onderwijs maar er worden ook mensen uit de branche middels cursus en training geschoold in specialismen als: taxatie, edelsteenkunde, uurwerktechniek, speciale technieken en vaardigheden voor de goudsmid of juwelier.

3e editie Out of the Box

De aankomende 3e editie van Out of the Box vindt plaats op 4 & 5 maart 2018 in de Werkspoorkathedraal te Utrecht.


Meer weten over het evenement? Neem dan een kijkje op de website: www.outofthebox2017.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!