Back Back Nieuws

Oud Efteling directeur wordt directeur NHTV Executive Education

03 februari 2016
Bart de Boer is binnen NHTV Breda benoemd tot directeur NHTV Executive Education. NHTV Executive Education is een nieuw bedrijf aan de NHTV-stam, onder gebracht in de NHTV Business Holding. Het heeft tot doel opleidingsprogramma’s te ontwikkelen en te verzorgen voor werkenden/leidinggevenden in nauwe samenwerking met het NHTV-werkveld. NHTV Executive Education concentreert zich daarbij vanzelfsprekend op de gebieden waarin NHTV actief is: Toerisme & Leisure, Games & Media, Hotel, Logistiek, Built Environment en Facility.

Bart de Boer: ‘De opleidingen van NHTV zijn al succesvol op het gebied van cursussen voor managers en leidinggevenden, het is mijn taak de diverse activiteiten op elkaar en op de markt af te stemmen en verder uit te breiden.’

CV Bart de Boer
Bart de Boer was tot 1 januari directeur a.i. van de Academie voor Toerisme, hij is per die datum opgevolgd door Jos van der Sterren. Bart de Boer was van 2008 tot 2013 directeur van de Efteling en daarvoor directeur van Eindhoven Airport. Daarnaast was hij Chairman van IAAPA Advisory Board Europa (International Association of Amusement Parks and Attractions).

Missie
Met de oprichting van NHTV Executive Education en de benoeming van Bart de Boer tot directeur verwacht het College van Bestuur van NHTV, dat de bijdrage van NHTV aan de ontwikkeling van de betrokken industrie en instellingen kan worden verbeterd en versterkt. Daarmee geeft NHTV invulling aan een belangrijk deel van haar missie: met haar kennisontwikkeling en onderwijs bijdragen aan de (economische) ontwikkeling van de sectoren, waarbij zij betrokken is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!