Osteria Mercatu: een stukje Italië aan de Reeuwijkse PlassenOsteria Mercatu: een stukje Italië aan de Reeuwijkse Plassen
Back Back Locaties

Osteria Mercatu: een stukje Italië aan de Reeuwijkse Plassen

30 maart 2023

Meeten in Italiaanse stijl?  Dat kan bij Osteria Mercatu in Reeuwijk. Aan de Reeuwijkse Plassen word je verrast door de smaken van Italië. Mercatu leent zich perfect door de centrale ligging en de ruime parkeergelegenheid voor vergaderingen, bedrijfsuitjes, presentaties, brainstormsessies en workshops. Daarnaast kunnen bezoekers op deze locatie midden in het Groene Hart terecht voor een heerlijke pane of ambachtelijke pizza.

Van alle gemakken voorzien

Op de zakelijke markt speelt de locatie van een evenement een hele belangrijke rol. Na een periode van veel thuiswerken is er weer behoefte om elkaar te ontmoeten en het groepsgevoel te versterken. En waar kan dat beter dan op een centraal gelegen locatie in een prachtig natuurgebied? Mercatu biedt vier verschillende formaten vergader- en congresruimtes die voorzien zijn van schermen, flipboards, koelkasten en audiovisuele ondersteuningen, zoals een webcam en speaker. Ontbreekt er iets in dit lijstje? Dan denken de behulpzame medewerkers graag met je mee over de mogelijkheden.

Teambuilding in de natuur

De omgeving van de Reeuwijkse plassen is natuurlijk ideaal om een bijeenkomst te combineren met een activiteit in de natuur. Denk aan een fietstocht, outdoor schilderen, varen op de Reeuwijkse plassen of een puzzelroute. Genoeg keuze om een zakelijk evenement actief en afwisselend te maken en de teambuilding te versterken.

Buffet en speciale menu’s

Gedurende de hele dag kan de keuken van Mercatu groepen voorzien van Italiaanse delicatessen. Geniet van een lopend buffet of een speciaal samengesteld menu en vergeet tussendoor ook zeker niet te vragen naar de hapjes en gebak. Smaakt dit allemaal naar meer? Dan raden we je aan om een bezoekje te brengen aan de ijssalon van Mercatu.

Overnachten

Voor meerdaagse evenementen of bezoekers die liever niet dezelfde dag naar huis willen rijden, heeft Mercatu ook oplossingen. Deze horecazaak is namelijk onderdeel van Axivate Horeca Group. Deze organisatie heeft in de omgeving een stadshotel beschikbaar waar Mercatu mee samenwerkt. Als de bezoekers écht niet te ver willen lopen, kunnen ze ook altijd inventariseren bij het aangrenzende Landal GreenParks.

Andere concepten

Niet helemaal zeker of Osteria Mercatu de juiste plek is voor je event? Vraag dan naar de mogelijkheden bij de andere aangesloten horecaconcepten van Axivate Horeca Group in en rondom Utrecht en Gouda. Deze zijn te vinden op www.axivatehoreca.nl. Reserveren bij Mercatu? Dat kan heel makkelijk via de site.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!