Back Back Nieuws

Oseven verzorgt EK Hockey in Wagner Stadion

17 augustus 2009
Het Rabo EK Hockey vindt van zaterdag 22 tot en met zondag 30 augustus 2009 plaats in het Wagener Stadion in het Amsterdamse Bos. Gedurende negen dagen strijden de beste 8 dames- en herenelftallen van Europa om het Europees Kampioenschap 2009. Tijdens het EK verzorgt Oseven, happening and food op diverse locaties rondom het stadion de hospitality.

In het clubhuis worden door enthousiaste gastheren en –vrouwen dagelijks ruim 800 gasten van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond ontvangen. Het clubhuis fungeert tevens als verzamelplaats voor de sponsoren en hun relaties. De gehele week trakteert Oseven alle VIP-gasten op een dag onbezorgd culinair genieten.

Speciaal voor hoofdsponsor Rabobank creëert Oseven in een tijdelijk paviljoen een sfeer waarin belevend eten en drinken samen gaan met tophockey. “Sportevenementen met een dergelijke allure als het Rabo EK Hockey zijn voor Oseven de toppers in het jaar. Ik ben blij dat de KNHB haar vertrouwen in ons heeft uitgesproken en ons team gaat er een top-evenement van maken!” aldus Erwin Verschoor, Algemeen Directeur van Oseven.

Tijdens de slotavond op zondag 30 augustus wordt er voor alle spelers van de Rabo Hoofdklasse een bijzondere feestavond georganiseerd. Ongetwijfeld wordt het tot in de late uurtjes een geweldig slotfeest.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!