Back Back Nieuws

Organisatieburo viert 17 jaar Organisatieburo

31 mei 2016
Karin Bouwmeester is in 1999 gestart met het fullservice-evenementenbureau Organisatieburo. 17 jaar later pieken gevierd, dalen overwonnen, altijd consistent doorgegaan, meegebogen met de economie en gebouwd aan het bedrijf. Inmiddels een team van 4 vrouwen die bruisen van ideeën en energie. Ooit gestart als collega’s en inmiddels familie (!) geworden en door ons gezamenlijke succes zelfs zakelijke partners.

Kracht
In 2013 is oprichtster Karin Bouwmeester gekozen tot Zakenvrouw van het Jaar (regio Flevoland) waarin zij o.a. door juryvoorzitster en Burgemeester Lelystad Margreet Horselenberg werd geroemd om dit bijzonder succesvolle bedrijf.

De kracht van het team zit in het creëren van de onderlinge sfeer. Die kracht hebben zij met elkaar en dat realiseren zij ook bij de gasten op de evenementen. Daarom specialiseren zij zich in evenementen voor het personeel. Evenementen die iets teweeg brengen bij de medewerkers zelf.

CADEAU
In het kader van dit 17-jarig bestaan is er een bijzondere actie bedacht. Voor de 1e 17 bedrijven voor wie het team van Organisatieburo een sprankelend evenement kunnen neerzetten staat een prachtige SONOS PLAY-1 box paraat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!