Back Back Nieuws

Orange Babies viert 15e verjaardag in Kromhouthal

05 november 2014
Orange Babies viert zaterdag 8 november haar 15e verjaardag en dat is reden voor een feest. Deze dag zal gevierd worden met het Orange Babies Birthday Ball in de Kromhouthal in Amsterdam. Op deze avond zal de stichting stil staan, terugblikken en vooruitkijken.

Tijdens het bal zullen Vogue Nederland en House of Orange een modeshow neerzetten, verzorgd door Nederlandse topontwerpers. Ook fashion designer Azzedine Alaïa zal een modeshow geven. Daarnaast zal de hele avond gevuld zijn met hapjes en drankjes, verzorgd door chef-kok Herman den Blijker, in samenwerking met de Borrelfabriek.

Veiling
De Kromhouthal is trots om mede-hoofdsponsor te zijn en deel te mogen uitmaken van deze viering. Naast het feest, staat het fondsenwervende element, in de vorm van een veiling, centraal. In de voorgaande jaren zijn exclusieve topstukken geveild, waaronder laarzen van Madonna, een diamanten collier van Gassan Diamonds, een droom cruise to paradise en een gala jurk van Percy Irausquin. 

Think BIG!
Dit jaar staat ook het project ‘Think BIG!’ in de spotlights. Bij dit project worden kunstenaars gevraagd om hun creativiteit los te laten op een 100 centimeter hoge kabouter. ‘Think BIG’ staat als symbool voor Orange Babies. Een kleine stichting, die grootste dingen teweeg brengt.

De gasten van het Orange Babies Birthday Ball zijn prominenten uit het zakenleven en de entertainmentindustrie. De jaarlijkse fundraising van Orange Babies is ontzettend belangrijk voor de continuïteit van de projecten in Afrika. Wil jij ook aanwezig zijn op deze avond en bijdragen aan Orange Babies? Je kunt voor €7.500,-  een VIP-Booth reserveren voor 10 personen door te mailen naar tanja@orangebabies.com. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan de projecten in Afrika.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!