Back Back Nieuws

Opleidingsadviesraad Genootschap voor Eventmanagers beoordeelt eventopleidingen

09 maart 2012
De opleidingen Event Management en Advanced Event Management zijn in verschillende sessies onder de loep genomen door de opleidingsraad van het Genootschap voor Eventmanagers. In samenspraak met Iris Eshel, opleidingsmanager, en Harry de Winter initiator van de opleidingen, zijn verbeterpunten doorgevoerd en aanpassingen gedaan. Het resultaat van de sessies is dat er nu twee opleidingen staan die het Genootschap van harte aanbeveelt.

 

Taak van opleidingsadviesraad

De taak van de opleidingsadviesraad van het Genootschap voor Eventmanagers behelst het beoordelen van (post doctorale) opleidingen voor eventmanagers met minimaal drie jaar werkervaring. Dit beoordelen bestaat uit niveaubepaling en advisering over de inhoud van de opleiding.

 

Adviesrol

Doel is om de leden van het Genootschap op juiste wijze te kunnen adviseren over de keuze van een opleiding. Daarnaast denkt de raad mee over de inhoud van de opleidingen en levert een bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van post-hbo eventopleidingen in Nederland.

 

In de raad hebben zitting:

- Lisa Gigante - ABN AMRO

- Jaap Stolwijk – Crédit Agricole Consumer Finance

- Fred van Dijk – Delta Lloyd

- Jan van den Berg – Unilever

- Raymond van Ruitenburg – Tweede Kamer der Staten Generaal

- Herma Pijfers – Sigma Coatings

- Marjan Thalen – Gemeente Apeldoorn

 

Taak opleidingsadviesraad gaat door

De opleiding Event Management biedt een gedegen basiscursus voor eventmanagers met drie jaar werkervaring. De opleiding Advanced Event Management gaat dieper in op de inzet van het event op strategisch niveau. Met het aanbevelen van deze opleidingen houdt de taak van de opleidingsadviesraad niet op. De raad zal over de schouder van de opleidingen blijven meekijken en opleidingstrajecten én studenten blijven volgen.

 

Start opleidingen

De opleiding Event Management start op 08 mei 2012 en de opleiding Advanced Event Management start op 03 april 2012. Op www.masterineventmanagement.nl staat een gedetailleerd programma.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!