Opening hypermodern magazijn in Venlo in handen van TDG EventmarketingOpening hypermodern magazijn in Venlo in handen van TDG Eventmarketing
Back Back Nieuws

Opening hypermodern magazijn in Venlo in handen van TDG Eventmarketing

16 mei 2019

Op dinsdag 7 mei openden Broekman Logistics & Heylen Warehouses Logistics hun nieuwe distributiecentrum in Venlo. Hiermee namen zij een vloeroppervlakte van maar liefst 65.000 m2 in gebruik, voor de opslag, logistiek en assemblage-activiteiten van onder andere gevaarlijke stoffen. Dit hypermoderne, gigantische distributiecentrum, dat voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, werd voor TDG Eventmarketing een geweldig decor voor een wervelende openingsshow.

Bijna 200 genodigden werden ontvangen in één van de enorme magazijnen. Met behulp van stoffering, verlichting, meubilair, decoratie, planten en pop-up bar werd deze omgeturnd naar een sfeervolle ruimte. Doordat in de decoratie elementen uit het distributiecentrum werden toegepast, denk aan wanden van pallets en metalen frames, ontstond in look and feel één geheel.

Levendige setting

Nadat alle gasten waren gearriveerd, werden zij door verschillende sprekers meegenomen in de wereld van opslag en logistiek. Deze gelegenheid was tevens een uitgelezen kans om alle relaties te informeren over de gezamenlijke visie en missie verwoord als BLUE4C™: Broekman Logistics Unlocking Europe. De '4C' verwijst naar de strategie, die gebaseerd is op vier pijlers: Coordinates, Combination, Customised & Compliant.

TDG Eventmarketing creëerde met behulp van een infotainment format een levendige setting op het podium. Met behulp van beeld en geluid werd complexe informatie vertaald naar meerdere, korte boodschappen gelinkt aan de vier strategische pijlers. Deze boodschappen vormden het uitgangspunt voor interactieve crosstalks. De afwisseling op het podium en de heldere communicatie zorgden ervoor dat de gasten zich een goed beeld konden vormen van de ambities en het beleid van het nieuwe distributiecentrum.

Opening

Daarna was het tijd om met een druk op de knop het moderne distributiecentrum officieel te openen. Direct gevolgd door een spectaculaire openingsact met slagwerkers. Zij bevonden zich op verschillende hoogtes in steigers, die op hun beurt een groot scherm omlijstten waarop een speciale openingsvideo werd vertoond. Special effects zetten de openingsact extra kracht bij.

De gasten werden in verschillende groepen en natuurlijk met inachtneming van de nodige veiligheidsmaatregelen, rondgeleid in het nieuwe distributiecentrum. Aan het eind van de middag ontmoette iedereen elkaar weer om gezamenlijk te genieten van een culinaire proeverij van lokale specialiteiten.

Fotocredits > Joep Oomen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!