Back Back Nieuws

Opening Graphic Design Museum door Planet Event

02 juni 2008
Planet Event verzorgt de opening van het Graphic Design Museum (voorheen Beyerd Breda) op 11 juni in Breda. Na een grondige verbouwing en restyling opent het museum haar deuren. Planet Event tekende voor de openingsactiviteiten van het eerste museum voor grafische vormgeving ter wereld.

Naast de officiële activiteiten in het museum dat wordt geopend door de Koningin, organiseert Planet Event voor de Bredase bevolking en geïnteresseerden op 11 juni een groot Grafische Atelier in het Bredase Valkenbergpark. In dit openluchtatelier vinden diverse activiteiten en workshops plaats, voor jong en oud, op het gebied van grafische vormgeving. In het stadspark zal tevens het afsluitende 'Graphic Design in Concert' plaatsvinden met DJ Isis en - één van de grondleggers van de internationale VJ scene - Micha Klein.

Virtuele opening
Het arty beeldverslag dat Micha Klein live componeert - met beelden van de officiële opening door de Koningin, de openingsexposities en het EK grafische vormgeving o.l.v. Erik Kessels (KesselsKramer) - wordt integraal uitgezonden via internet. Zodoende kan iedereen live getuige zijn van de virtuele opening van het Graphic Design Museum. Op 11 juni is de opening vanaf 16.00 uur te volgen via www.graphicdesignmuseum.com.

Naast de openingswebsite - gebaseerd op branddesigns van bureau KesselsKramer - ontwikkelde Planet Event samen met webdesigner Netvlies een clip om de openingsactiviteiten van het Graphic Design Museum via nieuwe media te ondersteunen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!