Opening eerste Radisson Collection Hotel Group in België en in BrusselOpening eerste Radisson Collection Hotel Group in België en in Brussel
Back Back Nieuws

Opening eerste Radisson Collection Hotel Group in België en in Brussel

22 september 2020

De opening van het toonaangevende Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels volgt na een opmerkelijke transformatie van het hotel, waarbij aanzienlijk is geïnvesteerd om het voormalige Radisson Blu Royal Hotel naar een hoger niveau te tillen. Radisson Collection is het premium lifestylemerk van Radisson Hotel Group. Het is voorbehouden aan de meest uitgelezen luxepanden met een unieke gastenervaring, uitzonderlijk vormgegeven interieurs, gepersonaliseerde dienstverlening en een compleet scala aan voorzieningen.

Volledig gerenoveerd

De 282 kamers en openbare ruimtes werden volledig gerenoveerd en herontworpen in samenwerking met Rafael de La Hoz, één van ‘s werelds meest prestigieuze en eerbiedwaardige architectuurbureaus dat staat voor uitmuntend design, innovatie en duurzaamheid. Het Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels telt twee stijlvolle restaurants met verfijndegrillgerechten en Chinese specialiteiten, 18 hedendaagse vergaderruimtes, een Executive Lounge, een Presidential Suite en een fitnesscentrum.

Postmodernistische architectuur

De opvallende postmodernistische architectuur van het hotel, waaronder het bekende atrium met een glazen dak van zeven verdiepingen hoog, dateert van de opening van het hotel in 1989. Het geraffineerde, stijlvolle nieuwe interieur doet de locatie van het hotel eer aan en vormt een ideaal kader voor een hedendaage levensstijl, waarbij modern design en uitzonderlijke ervaringen elkaar ontmoeten. 

Brussel, de ideale plek

Federico J. González, de CEO van Radisson Hotel Group: ‘Brussel is de ideale plek voor onze eerste Belgische locatie in de Radisson Collection. Brussel is het centrum van Europa en blijft met zijn ongeëvenaarde internationale uitstraling de eerste keuze voor internationale congressen en zakelijke bijeenkomsten. We kijken er naar uit om gasten van over de hele wereld te verwelkomen op deze markante, nieuw vormgegeven locatie. Wij heten hen graag welkom op deze buitengewone plek.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!