Back Back Nieuws

Op zoek naar Happy People

06 januari 2009
Organisatiebureau Music Events Exclusive uit ‘s-Hertogenbsoch is op zoek naar de beste nieuwe medewerkers en organiseert daarom, in de trend van ‘Op zoek naar Evita’, een speedmeet casting om in contact te komen met een nieuwe PA/ Projectmanager en een nieuwe Sales & Event Manager.

"De evenementenbranche is een specifieke industrie welke bijzondere eisen stelt aan haar medewerkers. Naast stressbestendigheid en flexibiliteit, bepalen ook andere eigenschappen zoals creativiteit, assertiviteit en organisatietalent of je succesvol kan zijn/ worden in deze aansprekende branche. In een standaard gesprek is het moeilijk te toetsen hoe een potentiële medewerker ‘real-live’ zal functioneren en hoe deze in het bedrijf en team past," aldus Sander Kloots van Music Events Exclusive.

Daarom stapt het bureau af van het traditionele sollicitatietraject voor nieuwe medewerkers en organiseert het op maandag 19 januari en woensdag 21 januari 2009 een ‘speedmeet casting’ om in contact te komen met talenten uit de evenementenbranche. Per avond zijn er tussen 18.30 – 20.15 uur en tussen 20.15 en 22.00 uur twee speedmeet castings. Deze casting bestaat uit zes onderdelen van 15 minuten waarin de sollicitant op verschillende manieren kennismaakt met het bedrijf en tevens wordt beoordeeld op zijn/ haar skills en competenties. 

Meer informatie over de speedmeet casting vind je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!