Back Back Nieuws

Op zakelijke ontdekkingstocht in regio Zwolle

17 april 2015
Na de succesvolle site-visits van de afgelopen jaren vindt er komende zomer een nieuwe editie van de Regio Zwolle Tour plaats. Op donderdag 11 en vrijdag 12 juni 2015 organiseert het Congresbureau Regio Zwolle een 24-uurs site-visit. In samenwerking met de diverse partners is er een uitgebreid programma inclusief overnachting en diner samengesteld. Er zullen verschillende congreslocaties en hotels in de regio Zwolle bezocht worden. 

Kennismaking
Tijdens de Regio Zwolle Zomertour maken congresorganisatoren, eventmanagers, meetingplanners en een ieder die verantwoordelijk is voor de organisatie van zakelijke evenementen kennis met de Regio Zwolle. De kosteloze 24-uurs site-visit geeft de deelnemers een goede indruk van de prachtige stad en haar zakelijke mogelijkheden. De deelnemers overnachten in een exclusief 4-sterren hotel en brengen onder andere een bezoek aan Mooirivier Hotel & Congres, de Nieuwe Buitensociëteit en het IJsseldeltacenter

Info
De Regio Zwolle Zomertour start op donderdag 11 juni 2015 om 15.00 uur en zal eindigen op vrijdag 12 juni 2015 om 15.00 uur. De tour bevat naast het bezoeken van de zakelijke evenementen locaties en hotels ook een sportieve en culturele activiteit. 

Bent u al enthousiast en benieuwd naar de Regio Zwolle? Meld u dan nu aan door een         e-mail te sturen naar info@congresregiozwolle.nl. Voor verdere informatie kunt u terecht op congresregiozwolle.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!