Op deze manier richt jij jouw terras perfect in Op deze manier richt jij jouw terras perfect in
Back Back Nieuws

Op deze manier richt jij jouw terras perfect in

22 maart 2018

Wanneer het weer wat warmer wordt, krijgen veel mensen weer zin om lekker naar buiten te gaan. Het is dan ook enorm fijn om lekker te kunnen genieten in de tuin. Lekker wat drinken of dineren op het terras is natuurlijk heerlijk. Maar hoe richt je jouw terras eigenlijk zo mooi mogelijk in?

Bloemen en planten

Je doel is natuurlijk om ervoor te zorgen dat jouw terras er zo gezellig mogelijk uit komt te zien. Dit kan je doen door een intiem tuingevoel te scheppen. Doe dit door veel bloemen en planten op en rondom je terras te plaatsen. Je hoeft echt geen groene vingers te hebben om deze te onderhouden. Er zijn zat planten die weinig onderhoud vereisen en de meeste tuincentra verkopen kant-en-klare bakken met al planten erin.

Kies een of twee kleuren

Het terras wordt pas gezellig als het eruitziet als een eenheid. Kies dus naast het groen van de planten een of twee kleuren waarin je de accessoires ook kiest. Op deze manier wordt jouw tuin gemakkelijk een eenheid.

Welke accessoires moet ik kiezen?

Als je het tuincentrum binnenloopt, zal je zien dat er een groot aanbod aan accessoires is. Tuinkussens; kaarsen; plantjes; tuinkabouters en ga zo maar door. Het is heel erg persoonlijk welke accessoires jij ertoe vindt doen of welke je fijn vindt voor op je terras. Let wel op dat sommige dingen gewoon handig zijn. Loungekussens kunnen bijvoorbeeld heel fijn zijn om op te gaan zitten en kaarsen kunnen een intiem sfeertje brengen tijdens een dinertje in de avond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!