Ook weer snel Live? Kom dan op 20 mei naar EventSummit!Ook weer snel Live? Kom dan op 20 mei naar EventSummit!
Back Back Nieuws

Ook weer snel Live? Kom dan op 20 mei naar EventSummit!

04 mei 2021

EventSummit kijkt er heel erg naar uit om je te zien op 20 mei. 180 exposanten, 11 sprekers, foodtrucks en entertainers staan klaar om je te ontvangen zonder anderhalve meter! Zo ben je binnen een paar uur volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, wat op zichzelf al genoeg reden is om te komen. Maar jij draagt deze dag ook bij aan een waardevol onderzoek van Fieldlab. Met de resultaten kunnen we snel weer Live zonder restricties. Dat willen we toch allemaal! De komende editie van EventSummit is één van de stappen daar naartoe.

Negatieve test nog nodig

We willen natuurlijk geen besmettingen op de vloer, dus is een negatieve test voor deze keer nog nodig. Gedoe, valt reuze mee. Maak op weg naar de Jaarbeurs een afspraak bij één van de 40 testlocaties in het land. Doe een test, stap weer in de auto of OV en 15 minuten later zit de uitslag in de app.

 

Veel sprekers

Ook dit jaar heeft EventSummit weer een zeer uitgebreid inhoudsprogramma met vele sprekers, verdeeld over twee seminarruimtes, zoals Giel de Winter en Patrick Stoof.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!