Ook EPIC Shelters denkt om!Ook EPIC Shelters denkt om!
Back Back Nieuws

Ook EPIC Shelters denkt om!

12 oktober 2020

Corona gooide ook bij EPIC Shelters veel roet in het eten. Tegenslagen, uitdagingen maar ook nieuwe kansen! Bijna alle events die ze normaal zouden draaien werden geannuleerd. Grote kruizen in de agenda’s dus. Maar als het niet gaat zoals het moet, dan moet het zoals het gaat. Hier en daar ontstonden wat andere initiatieven en zo gingen er toch wat events door. Zoals bijvoorbeeld de volledig zit-events mét aangepaste regels. Ook EPIC Shelters ging omdenken. Niet linksom? Dan maar rechtsom.

Prijzen

Ook EPIC Shelters moest inspelen op de huidige situatie. Iedereen zat krap, dus om klanten tegemoet te komen hebben ze allereerst onze prijs veranderd. ‘Van onze weekprijzen maakten we maandprijzen’, vertelt Max van EPIC Shelters. ‘De huidige tijden zijn voor niemand makkelijk, maar met meedenken probeerden we actief bij te dragen aan mogelijkheden.’

Van festival naar horeca

De festivals werden ingeruild voor de horeca. Omdat horecazaken binnen minder mensen mochten toelaten werden de mogelijkheden buiten uitgebreid. Door bijvoorbeeld het terrein wat aan een pand ligt te overkappen. En hierbij schoot EPIC Shelters te hulp. We hebben bij veel horecagelegenheden een mooie overkapping neergezet. Waardoor de gasten van het desbetreffende restaurant heerlijk buiten konden genieten van hun hapje of drankje. Met een sfeervolle overkapping kon iedereen altijd droog zitten. En tijdens de warme zomerdagen leverden de shelters veel heerlijk verkoelende schaduwplekken op!

Zoals bijvoorbeeld bij Kozy in Gemert. ‘Een leuk concept waar door middel van zitfeesten en silent disco’s toch een soort van feest kon plaatsvinden. Een geweldige locatie achter bij de Kastanjehof die overdekt moest worden, dat hebben wij mogen verzorgen. Zo konden ze hun terras overdekt uitbreiden.’

Elk nadeel heb z’n voordeel

Daarnaast kon EPIC Shelters nu starten met een zusterbedrijf. Een idee wat er al lang lag, maar waar eerder te weinig tijd voor was. En zo werd EPIC Living garden shelters geboren! Een eigen, vaste overkapping bij mensen thuis. Shelters voor de particuliere markt dus. Gelukkig bleek dit in tijden waar mensen hun focus thuis hadden liggen een goede zet.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!