Oogenlust verzorgt aankleding van de Pon Lounge op GP ZandvoortOogenlust verzorgt aankleding van de Pon Lounge op GP Zandvoort
Back Back Nieuws

Oogenlust verzorgt aankleding van de Pon Lounge op GP Zandvoort

29 augustus 2023

Voor de derde keer was bloemenspecialist Oogenlust geselecteerd om de aankleding van de Pon Lounge bij GP Zandvoort te verzorgen. Een omvangrijke opdracht, niet alleen op het vlak van decoratieve elementen.

Logistieke uitdaging

Ook logistiek gezien vergde de opdracht nogal wat organisatie. Nadat de basis van het uitgewerkte concept er stond, moest er een aantal dagen plaats worden gemaakt voor de hele F1-productie. Pas nadat alle garageboxen waren opgebouwd, kon Oogenlust terugkomen om de lounge verder aan te kleden aan de hand van hun concept.

Het concept

De inspiratie voor het concept van dit jaar werd gehaald uit de directe omgeving. De route naar het Circuit neemt je mee door het Zuid-Kennemerland, met haar prachtige duinen, grassen, bessenstruiken, dennenbomen en schelpenpaden. Er is gekozen voor een open, frisse basis met gigantische bomen van 7 meter hoog en een organisch gevormde bar, die in-house bij Oogenlust is opgebouwd uit honderden laagjes multiplex. Het oranje van de duindoornbessen en krachtig blauw uit de huisstijl van de opdrachtgever werden gekozen als accentkleuren. Voor het aankleden van de vloer kozen de ontwerpers niet voor de gemakkelijke weg, want het gaat om het creëren van beleving, en daar hoort een standaard vloerbedekking niet bij. In plaats daarvan is gekozen voor een bedekking van schelpen, kiezels en zand, dat over de vloer werd verdeeld met kruiwagens.

Oogenlust

Oogenlust is een expert op het gebied van bloemen en beleving, waarbij zij denken vanuit geuren, kleuren en vormen. Vanuit hun passie en creativiteit geven ze vorm aan wensen en kleur aan onvergetelijke momenten. Oogenlust is onderscheidend in originaliteit en kwaliteit.

‘Met de natuur als inspiratiebron, realiseren we verwonderende schoonheid. Emoties vertalen we in sfeervolle creaties: creaties die de zintuigen prikkelen. Zo geven we vanuit ons bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!