Back Back Nieuws

Onverwachts pre-kerstdiner bij The Colour Kitchen groot succes

21 december 2010
Wegens annulering van een diner voor tweehonderd gasten door het slechte weer, besloten de medewerkers van restaurant The Colour Kitchen in Amsterdam afgelopen weekend om spontaan een 'pre-kerstdiner' te organiseren. Medewerkers en leerlingen werden ingezet om van dit unieke idee een succes te maken.

 

Inzet van social media

The Colour Kitchen is normaal gesproken gesloten op zondag, maar dit keer werd alles in het werk gesteld om mensen via Twitter, Linkedin, de nieuwsbrief en een met spoed opgenomen radiocommercial op Wild FM op te roepen voor zondag 19 december. Het aanbod om te komen genieten van een speciaal pre-kerstdiner voor een speciale prijs werd onmiddellijk door velen opgevolgd. Binnen 24 uur was het helemaal volgeboekt.

 

Super idee

Hiermee hoefde er geen kostbaar voedsel te worden verspild en konden de veelal vaste gasten die zijn gekomen, vast in de kerstsfeer komen. De aanwezige gasten gaven aan dat ze het een super idee vonden en uit sympathie voor The Colour Kitchen in combinatie met de speciale prijs hadden besloten om te reageren.

 

Hiermee is weer eens bewezen dat de inzet van social media binnen zeer korte tijd tot grote successen kan leiden en dat je vaste gasten moet koesteren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!