Ontmoet Zwitserland in Felix MeritisOntmoet Zwitserland in Felix Meritis
Back Back Nieuws

Ontmoet Zwitserland in Felix Meritis

24 september 2020

Voor meetingplanners, incentive planners en congres organizers!

Switzerland Convention & Incentive Bureau heet je van harte welkom op het hybride evenement 'Meet Switzerland' op 8 oktober in Felix Meritis in Amsterdam. Kom alles te weten over de bestemmingen Engadin St.Moritz en Luzern, over de hotels Nira Alpina Hotel in Silvaplana en Radisson Blu Hotel Reussen Andermatt.

Sprekers

Keynote spreker Katja Staartjes is de eerste Nederlandse vrouw, die de Mount Everest heeft beklommen. Met adembenemende beelden neemt Katja Staartjes ons mee naar de hoogste toppen ter wereld en legt de link naar vraagstukken rondom samenwerken en persoonlijk leiderschap. Een andere spreker, Lonneke van Dasler gaat de bezoeker wegwijs maken in geluk tijdens de spoedcursus ''Geluk''.

Meetings in Zwitserland

Uiteraard mogen de mogelijkheden, die Zwitserland op het gebied van meetings, incentives, congressen en evenementen heeft, niet ontbreken. CEO Zwitserland Toerisme Martin Nydegger en Head Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) Barbra Albrecht komen aan het woord om hierover te vertellen. Ook de CEO van Swiss Travel System (openbaarvervoer syteem) Maurus Lauber en Yvo van Regteren Altena (journalist), die recentelijk in Zwitserland is geweest, komen aan bod. Marjolijn Duermeijer zal ons gedurende het evenement als dagvoorzitter begeleiden.

Je kunt dit evenement live bijwonen of online meemaken. Wil je de uitzending live meemaken? Wees er dan snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Natuurlijk word je in een corona veilige omgeving ontvangen. Aan het einde van het evenement houden ze een prijsvraag. Beantwoord de vragen goed en maak kans op een Mammut trolley (1e prijs), Mammut reistas (2de prijs) of Mammut rugzak (3de prijs).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!