Ontdek Zwolle: meld je nu aan! Ontdek Zwolle: meld je nu aan!
Back Back Nieuws

Ontdek Zwolle: meld je nu aan!

20 december 2022

Met sterke economische sectoren zoals ICT/E-commerce en Health en de ambitie van economische topregio van Nederland timmert de Regio Zwolle hard aan de weg. De regio biedt met haar centrale ligging en vele mogelijkheden een goede uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten. Op vrijdag 13 januari organiseert Congresregio Zwolle een site visit voor congresorganisatoren en meetingplanners. Maak kennis met de stad en locaties tijdens een uitgebreid en verrassend programma inclusief lunch en een afsluitende borrel. 

Ontdek alle highlights

Dompel je onder in de bruisende binnenstad van Zwolle tijdens een stadswandeling onder leiding van een gids. Je loopt langs de Zwolse highlights zoals Museum de Fundatie en de Sassenpoort. Een bezoek aan de Nieuwe Buitensociëteit, Lumen Hotel & Events en Schouwburg Odeon kan natuurlijk niet ontbreken. Op een prachtige locatie aan de oevers van de Vecht in Dalfsen bezoeken wij ook hotel Mooirivier en waan je je bijna op een ander continent. Maak kennis met de andere deelnemers en de mogelijkheden van Zwolle voor jouw bijeenkomsten. 

Meld je nu aan

De Regio Zwolle site visit start op vrijdag 13 januari om 09.30 uur en zal rond 16.30 uur eindigen. Ben jij een meetingplanner of congresorganisator en organiseer je geregeld zakelijke evenementen? Meld je dan nu aan voor de site visit 2023! Doe het snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!