Back Back Nieuws

Ontdek Regio Arnhem Nijmegen als MICE bestemming

10 februari 2014
Uit het continue zakenreisonderzoek blijkt dat Gelderland na Utrecht de meest aantrekkelijke provincie voor zakelijke bijeenkomsten is. Dat komt o.a. door de centrale ligging, aantrekkelijke natuur en veelzijdigheid aan mogelijkheden.

Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen nodigt beslissers op het gebied van zakelijke en feestelijke bijeenkomsten uit om deze mogelijkheden te ontdekken tijdens de kennisdag op donderdag 20 maart aanstaande. Een verzorgde dag waarbij tal van hotels, musea, landgoederen en andere accommodaties in regio Arnhem Nijmegen kunnen worden bezocht. Er wordt een rondrit gemaakt waarbij meetingplanners worden rondgeleid, geïnformeerd over de mogelijkheden en kennis kunnen maken met groepsactiviteiten. Het volledig verzorgde dagprogramma is kosteloos en inclusief vervoer, lunch en diner.

Interesse?
Schrijf de datum vast in je agenda en mail je interesse naar info@conventionbureau.nl. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging. Het volledige programma wordt binnenkort gepubliceerd op conventionbureau.nl/kennisdag2014.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!