Ontdek een Zwitserse stad op eigen gelegenheidOntdek een Zwitserse stad op eigen gelegenheid
Back Back Nieuws

Ontdek een Zwitserse stad op eigen gelegenheid

11 maart 2021

Switzerland Convention & Incentive Bureau biedt aantrekkelijk individuele studiereizen aan. Verken samen met je partner een Zwitserse stad op eigen gelegenheid. De deelnemende steden zijn: Baden, Bazel, Genève, Interlaken, Lausanne, Lugano, Montreux en Zürich. Kies een stad waarvan jij meer wilt weten!

De aanbieding geldt voor 2 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer, logies en ontbijt. Tijdens je verblijf heb je een ontmoeting met een MICE vertegenwoordiger van de bestemming. Gedurende de 2 uur durende meeting ontvang je alle informatie die je nodig hebt en kun je volop vragen stellen. Verder geldt er gratis vervoer op je bestemming, zodat je zorgeloos de stad kunt doorkruizen.

Luzern

Luzern Tourismus heeft twee individuele studiereizen samengesteld. Allebei beginnen ze met een overnachting in Luzern en vervolgens een overnachting in Engelberg-Titlis of kies voor de combinatie met Radisson Blu Hotel Reussen Andermatt, waar je dan twee nachten verblijft. Beide aanbiedingen zijn inclusief een Swiss Travel Pass (openbaar vervoer) en activiteiten ter plaatse. In Luzern is een bezoek aan het Swiss Museum of Transport aan te raden, evenals een uitstap naar de top van de Rigi en een tocht over het meer met de Panoramayacht Saphir. In Engelberg mag je de Titlis Glacier Adventure niet missen – de glacier is het hele jaar te bezoeken. Of breng een bezoek aan een kaasboerderij in de zomer, maak een sneeuwschoenwandeling in de winte, of waag je aan een spectaculaire tocht per sneeuwscooter. De aanbieding geldt voor 3 dagen/2 nachten op basis van een tweepersoonskamer logies en ontbijt. Daarnaast ontvang je een driedaagse Swiss Travel Pass (openbaar vervoer) voor jou en je partner.

Luzern en Andermatt

In Luzern stellen we een bezoek aan het Swiss Museum of Transport aan, een Golden Roundtrip naar de top van de Pilatus en een tocht over het meer met Panorama-Yacht Saphir voor. In Andermatt kun je wandelen en golfen in de zomer of ’s winters skiën in het skigebied Andermatt+Sedrun+Disentis met 180 km pistes. De aanbieding is voor 4 dagen/3 nachten op basis van een 2 persoonskamer logies en ontbijt. Daarnaast ontvang je een 3-daagse Swiss Travel Pass (openbaar vervoer) voor jou en je partner.

Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB)

SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en evenementen. SCIB geeft u onafhankelijk advies over de bestemmingen en helpt u bij de organisatie van uw meeting of incentive en bij het opvragen van offertes. Deze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend. Voor meer informatie en/of aanvragen volg je de link.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!