Back Back Nieuws

Ontdek de zakelijke mogelijkheden van regio Zwolle

16 juni 2015
Na de succesvolle site-visits van de afgelopen jaren vindt er in september een nieuwe editie van de Regio Zwolle tour plaats. Op donderdag 3 en vrijdag 4 september 2015 kun je tijdens een 24-uurs site-visit kennismaken met de zakelijke mogelijkheden van de regio Zwolle.

Meet Regio Zwolle
Tijdens de Regio Zwolle Zomertour maken congresorganisatoren, eventmanagers, meetingplanners en een ieder die verantwoordelijk is voor de organisatie van zakelijke evenementen kennis met de Regio Zwolle. De kosteloze 24-uurs site-visit geeft de deelnemers een goede indruk van de historische Hanzestad, de regio en de mogelijkheden voor de organisatie van een congres of ander zakelijk evenement. De deelnemers overnachten in een exclusief 4-sterren hotel en brengen onder andere een bezoek aan Mooirivier Hotel & Congres, de Nieuwe Buitensociëteit en het IJsseldeltacenter.

Info
De Regio Zwolle Zomertour start op donderdag 3 september 2015 om 15.00 uur en zal eindigen op vrijdag 4 september 2015 om 15.00 uur. De tour bevat naast het bezoeken van de zakelijke evenementen locaties en hotels ook een sportieve en culturele activiteit.

Ben je enthousiast en benieuwd naar de Regio Zwolle? Meld je dan nu aan door een         
e-mail te sturen naar info@congresregiozwolle.nl. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website.

Foto: Cloudshots

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!