Ontdek Congresregio Zwolle tijdens site visitOntdek Congresregio Zwolle tijdens site visit
Back Back Nieuws

Ontdek congresregio Zwolle tijdens site visit

10 mei 2017

Congresregio Zwolle organiseert haar jaarlijkse site visit om congresorganisatoren en meetingplanners kennis te laten maken met de mogelijkheden voor zakelijke events van de regio Zwolle. Een unieke kans om op vrijdag 23 juni 2017 geïnspireerd te worden door het zakelijke aanbod in de regio Zwolle tegen het decor van de historische Hanzestad.

Ontdekkingstocht

Ontdek de bruisende binnenstad van Zwolle onder het genot van de zomerzon, een heerlijke lunch en goede gesprekken met vakgenoten. Tijdens een stadswandeling onder leiding van een gids loop je langs enkele Zwolse highlights zoals Museum de Fundatie en de Sassenpoort en breng je een bezoek aan Schouwburg Odeon en de Nieuwe Buitensociëteit. Er wordt geluncht aan de oevers van de Vecht in Dalfsen bij Mooirivier. Naast het bezoeken van de zakelijke evenementenlocaties bevat de site visit ook een ludieke activiteit.
De site visit start op vrijdag 23 juni om 9.30 uur en eindigt rond 16.00 uur.

Aanmelden

Nieuwsgierig naar wat de Regio Zwolle te bieden heeft en organiseer je zakelijke bijeenkomsten? Meld je dan nu geheel kosteloos aan voor de site visit en schrijf je in via de website.

Fotografie: Cloudshots 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!