Back Back Nieuws

Online vergaderruimtes boeken geen toekomstmuziek meer

30 januari 2015
Regardz heeft een boekingssysteem gelanceerd waarmee vergaderruimtes nu direct online gereserveerd kunnen worden. Met Regardz Online is het wachten op een offerte met prijs en beschikbaarheid verleden tijd. Uit onderzoek dat Regardz onder haar klanten heeft gehouden, bleek dat er behoefte was aan direct inzicht in de beschikbaarheid en prijzen van de locaties. Ook was er de wens om buiten kantoortijden een locatie te kunnen reserveren.

Associated Business Partner netwerk
Tegelijkertijd is het bedrijf gestart met de werving en aansluiting van externe, kwalitatieve training-, opleiding, vergader- en congreslocaties, de zogenoemde Associated Business Partners. Hiermee wil Regardz het aanbod aan locaties voor de bestaande en nieuwe zakelijke klanten vergroten. De eerste partners hebben zich al aangesloten. Één daarvan is Fletcher Hotels met 26 locaties. Mede hierdoor wordt een landelijke dekking gerealiseerd.

Aanbod vergroten
Met de werving en aansluiting van externe partners, de zogenoemde Associated Business Partners, wil Regardz het aanbod aan locaties voor de bestaande en nieuwe zakelijke klanten vergroten. ‘Regardz is specialist in vergaderingen, trainingen, congressen en events en werkt met eigen locaties en nu dus ook met partnerlocaties. Met een landelijke dekking en een grote variatie aan services, kan Regardz altijd een geschikte locatie aanbieden. En hoeven we nooit meer nee te verkopen. De locaties dienen uiteraard aan de servicestandaarden van Regardz te voldoen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Met deze uitbreiding willen we de zakelijke markt meer service, keuze en variatie bieden’, legt Luc van Bussel, CEO & Gastgever van Regardz uit.

De ambitie is internationaal. Op korte termijn verwacht Regardz ook internationale locaties aan te kunnen bieden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!