Online magazine vol locaties: er kan zo veel wél!Online magazine vol locaties: er kan zo veel wél!
Back Back Nieuws

Online magazine vol locaties: er kan zo veel wél!

26 juni 2020

Ontmoeten met een afstand van 1,5-meter een uitdaging? Zeker! Maar ongezellig? Zeker niet! De afgelopen maanden heeft de evenementenbranche zich van haar meest creatieve kant laten zien – dit keer niet omdat ze dat nu eenmaal in het DNA zit, maar omdat de maatregelen erom vroegen. In het online magazine dat op 30 juni uitkomt, presenteren verschillende evenementenlocatie zich opnieuw aan de buitenwereld: ze zijn er weer!

Het waren spannende maanden waarin menig locatie zich flink achter de oren moet hebben gekrabd: ‘Hoe nu verder?’ Minder gasten, extra hygiënemaatregelen en dan die 1,5-meter afstand. Het nieuwe normaal? Liever het tijdelijke abnormaal. Ontmoeten met afstand is eigenlijk precies het tegenovergestelde van wat ze gewend zijn.

De locaties die zich presenteren in dit online magazine zijn er inmiddels glansrijk in geslaagd om verschillende succesvolle manieren te verzinnen om óók met die afstand een waardevol evenement te kunnen organiseren. Hier lees je hoe 11 bijzondere locaties beperkingen hebben omgetoverd in mogelijkheden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!