Back Back Nieuws

One Events organiseert ijskoude ijs sterrenslag

17 november 2010
Voor de eerste keer dit jaar organiseert One Events, in samenwerking met Mc Air, een ijskoude ijs sterrenslag in Remon Partycentrum te Schelluinen. Als eindejaarsevenement is dit een unieke mogelijkheid om je personeel te laten schitteren op het ijs.

 

De ijs sterrenslag is een variant op het alom bekende spel: sterrenslag, maar dan met nieuwe spelelementen. Denk hierbij aan levend curling, ijssjoelen en een oberrace. De spellen zijn laagdrempelig, waardoor iedereen kan deelnemen en voor het winnende team is een prijs aanwezig.

 

De indoor ijsbaan heeft een oppervlakte van ruim 200 m2 en zal van 9 december 2010 t/m 15 januari 2011 in Remon Partycentrum te Schelluinen (nabij Gorinchem) liggen. Deze locatie is goed per auto of openbaar vervoer te bereiken. Er kan echter alleen op reservering gebruik worden gemaakt van deze unieke ijsbaan en ijs sterrenslag, dit in verband met de voorbereidingen.

 

Eindeloze mogelijkheden

Er kan per persoon worden gereserveerd, maar het is ook mogelijk om een op maat gemaakt programma samen te stellen. Er zijn vele mogelijkheden, onder andere de ijs sterrenslag in combinatie met een buffet en aansluitend een feestavond met live muziek.

 

Voor meer informatie of offerte kun je contact opnemen met Sebastiaan Sleeuwenhoek, One Events, via tel. 0345-633 819 of info@one-events.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!