Onderzoek: hoe vind jij een geschikt evenementenbureau?Onderzoek: hoe vind jij een geschikt evenementenbureau?
Back Back Nieuws

Onderzoek: hoe vind jij een geschikt evenementenbureau?

25 april 2017

Met jouw evenement wil je opvallen en indruk maken. Daarvoor heb je doorgaans maar één kans. Het evenement moet dus meteen een schot in de roos zijn. Als je voor concept, organisatie en/of uitvoering een evenementenbureau inschakelt, wil je er dan ook zeker van zijn dat het bureau beantwoordt aan je verwachtingen.

Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor een evenementenbureau dat zijn sporen al verdiend heeft? Of moet het bureau werkervaring hebben in jouw branche? En hoe vind je het meest geschikte bureau? Heb je een shortlist van vaste partners, struin je het internet af met een specifieke zoekopdracht of ...?

Inzicht voor iedereen

Belangrijke vragen die inzicht geven. Aan opdrachtgevers, locatieverhuurders én evenementenbureaus. Dus daarom via Events.nl de uitnodiging om mee te doen aan een landelijke enquête naar de reputatie, vindbaarheid en naamsbekendheid van evenementenbureaus. Zodat we van en met elkaar kunnen leren en er samen voor zorgen dat zoveel mogelijk evenementen een schot in de roos zijn.

Landelijke benchmark

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten. Als je je mailadres achterlaat, ontvang je binnen drie maanden een mail met de uitkomst van deze evenementenbureau benchmark.

Naar het onderzoek

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!