Ondernemend Zwolle ontmoet elkaar op De NetwerkvloerOndernemend Zwolle ontmoet elkaar op De Netwerkvloer
Back Back Nieuws

Ondernemend Zwolle ontmoet elkaar op De Netwerkvloer

13 december 2017

Ondernemers uit regio Zwolle komen voor de vierde keer samen bij Van der Valk Hotel ZwolleOp 16 januari 2018 luidt De Netwerkvloer deze ondernemersbeurs hier feestelijk in. Exposanten komen naar De Netwerkvloer om nieuwe mensen te leren kennen en hun netwerk uit te breiden.

Netwerken draait om drie zaken: kennen, vertrouwen en gunnen. Zonder vertrouwen wordt er geen business gedaan. Men gunt iemand pas iets als er een gevoel van vertrouwen is. Vertrouwen begint met een persoonlijke kennismaking en De Netwerkvloer faciliteert dit op een uitermate geschikte en toegankelijke locatie. Tijdens deze ondernemersbeurs presenteren exposanten hun bedrijf op een uniforme wijze. Tegelijk nodigen zij klanten en zakenrelaties uit en bieden hen een dag vol inspiratie en nieuwe contacten. Uiteindelijk is iedere ondernemer geïnteresseerd in New Business.

Speeddatesessies door erkende trainer

De Netwerkvloer creëert een platform, samen met alle exposanten, waarop contact leggen met potentiële klanten gerealiseerd kan worden. De speeddatesessies voor ondernemers worden begeleid door een erkende trainer. Dit maakt dat zowel de exposanten als de bezoekers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Aanmelden als exposant of bezoeker kan via de website: www.denetwerkvloer.nl

Ondersteuning goede doelen

Een deel van de opbrengst van deze editie van De Netwerkvloer gaat naar de goede doelen Intermezzo en Samenloop voor Hoop. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!