Officiële opening van Het Arsenaal in DelftOfficiële opening van Het Arsenaal in Delft
Back Back Nieuws

Officiële opening van Het Arsenaal in Delft

01 juli 2022

Op dinsdag 5 juli wordt Het Arsenaal aan de Korte Geer 1 in Delft officieel geopend door burgemeester Marja van Bijsterveldt. In het vernieuwde pand in de binnenstad hebben Expo Arsenaal Delft, Hotel Arsenaal by Westcord en restaurant Loetje onderdak gevonden. Door de samensmelting van hotel, restaurant en eventlocatie ontstaat in het Rijksmonument een nieuwe trekpleister met lokale, regionale en (inter)nationale aantrekkingskracht.

Expo Arsenaal Delft is de perfecte locatie voor dinershows, livestreams, zakelijke evenementen, exposities en foto- of videoproducties en biedt verschillende mogelijkheden voor creatieve en culturele activiteiten. Daarnaast biedt Expo Arsenaal Delft ook ruimte voor een culturele programmering, waaronder tentoonstellingen en exposities. Rondom de opening zijn portretten op canvas en papier van Margot van Huijkelom te zien, terwijl daarnaast ook de circulaire kunst van Paola Kalshoven is te zien.

Hotel Arsenaal

Hotel Arsenaal by Westcord is een boutique hotel met 63 luxe kamers. Elke kamer ademt de sfeer van de historie van het pand dat aanvankelijk een opslagplaats voor kanonnen, vuurwapens, kogels en ander wapentuig was. De oude en originele elementen in het monumentale pand zijn behouden en gecombineerd met een moderne en stijlvolle afwerking.

Loetje

Restaurant Loetje heeft landelijk naam gemaakt met de lekkerste biefstuk en nog veel meer heerlijke gerechten. De ruime porties worden altijd geserveerd met een flinke dosis gastvrijheid. Bij Loetje is het goed en zit je altijd lekker. Ook in het Arsenaal in Delft.

De afgelopen jaren hebben Driestar BV uit Utrecht en cepezed projects BV gewerkt aan de transformatie van ontwikkelcombinatie ArsenaalDelft. Op 5 juli dragen zij het stokje over aan de bovengenoemde partijen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!