Oceandiva London past koers aan: regelgevende strijd in UK Oceandiva London past koers aan: regelgevende strijd in UK
Back Back Nieuws

Oceandiva London past koers aan: regelgevende strijd in UK

08 februari 2024

Oceandiva, een voorloper in duurzame varende evenementenlocaties, kondigt met enthousiasme de komst aan van haar bekroonde schip 'Oceandiva London' in de EU. Deze strategische beslissing is genomen na aanzienlijke uitdagingen binnen het Britse regelgevende kader. Ondanks het verkrijgen van het prestigieuze Green Award’s Platinum Label, bleken de combinatie van regelgevende hindernissen en infrastructurele tekortkomingen een onoverkomelijke barrière.

Geconfronteerd met deze onvoorziene uitdagingen in Londen, heeft Oceandiva bewust gekozen voor de positieve energie van de Europese Unie. Deze regio staat bekend om het stimuleren van innovatie en het bieden van een vruchtbare bodem voor duurzame ontwikkeling.

‘We hadden de ambitie om met 'Oceandiva London' een transformatie teweeg te brengen in de Londense evenementenscène door middel van ons duurzame initiatief. De terughoudendheid van de stad om haar infrastructuur en regelgeving aan te passen, heeft ons echter tot deze keuze geleid. Dit is voor Oceandiva geen einde, maar een doordachte keuze voor een nieuw begin in steden die innovatie en duurzaamheid omarmen. De introductie van 'Oceandiva London' in de EU biedt onze opdrachtgevers een kans om voorop te lopen in de transitie naar duurzaamheid,’ aldus Edwin Petersen, CEO van Oceandiva Group.

Sterke partnerschappen smeden

De introductie van 'Oceandiva London' in de Europese Unie markeert niet alleen een nieuwe richting voor ons, maar ook een uitnodiging aan steden om deel te nemen aan een beweging richting duurzaamheid en innovatie. We kijken ernaar uit om sterke partnerschappen te smeden met steden die duurzaamheid net zo hoog in het vaandel dragen als wij en die bereid zijn baanbrekende initiatieven te ondersteunen.

Terwijl we deze nieuwe richting inslaan, zijn we ook bezig met het ontwikkelen van een nieuwe naam die de essentie en de vernieuwde focus van ons schip beter weerspiegelt. De aankondiging van onze nieuwe naam, die binnenkort zal plaatsvinden, is een belangrijk onderdeel van deze reis en we kijken ernaar uit om dit nieuwe hoofdstuk samen met jullie te beginnen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!