Back Back Nieuws

Nortlander Ski-tours: uitsluitend incentives naar sneeuwbestemmingen

20 november 2008
Nortlander Ski-tours, Scandinavisch van origine en onlangs ook gelanceerd in Nederland, richt zich op groups & incentives. Op maat gemaakte groepsreizen, conferenties of seminars, allemaal mogelijk mits op een sneeuwbestemming, want daar ligt hun passie en expertise. Grote groepen (400 man) of kleine groepen (20 personen) naar Frankrijk, Oostenrijk of Italië? Nortlander Ski-tours regelt een compleet op maat gemaakte reis, zodat deze voldoet aan alle verwachtingen van vrienden, collega's of relaties.

 

De voorpret begint met het internet groepssysteem van Nortlander Ski-tours, wat het beheren van registraties en betalingen online gemakkelijk maakt. De groep krijgt met dit online systeem tevens zijn 'persoonlijke' site, die zelf opgeleukt kan worden met eigen foto's, teksten en informatie. Bovendien is er een virtueel prikbord voor belangrijke berichten en een chatroom. Op deze manier wordt de hele groep op de hoogte gehouden van de reis en komt iedereen alvast in de stemming. Ter introductie van de groepsreizen van Nortlander Ski-tours zijn er speciale aanbiedingen voor de bestemmingen Val Thorens en Les 2 Alpes.

Conferenties
Conferenties en seminars kunnen ook via Nortlander Ski-tours georganiseerd worden op een winterse locatie, zoals bijvoorbeeld Frankrijk. De conferentie of seminar vindt plaats te midden van een prachtige omgeving met mogelijkheden als rodelen, skiën, snowboarden of andere winterse activiteiten.

 

Nortlander Ski-tours is gevestigd in Amsterdam en beschikt over een Nederlandstalige website met uitgebreide informatie ook met betrekking tot sneeuwzekere gebieden, accommodaties, skihuur, vervoersmogelijkheden en een boekingsservice.

 

 

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!