Back Back Nieuws

Noordwijk organiseert Post Tour voor internationale meetingplanners

28 november 2014
Noordwijk Marketing organiseerde 20 tot en met 23 november een ‘Post Tour’ voor de internationale congreswereld. Een groep van zes meetingplanners, bezocht Noordwijk en omgeving. Met een speciaal ‘Beach of Amsterdam’ themaprogramma werden zakenpartners uit Australië, Amerika, Frankrijk en Zweden geïnformeerd over Noordwijk als internationale congresdestinatie.

Op het programma stond een speeddatesessie met Noordwijkse bedrijven, een bezoek aan de TheaterHangaar en rondleidingen door NH Conference Centre Leeuwenhorst, Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje en Radisson Blu Palace Hotel. Hoogtepunt voor de meetingplanners was het meedoen aan een reddingsactie op zee door de KNRM, waarbij men als groep letterlijk in zee werd gegooid en maar weer moest zien hoe weer aan boord te komen. De site visit werd afgesloten met een bezoek aan Amsterdam en een rondleiding bij Klooster | events, art & design.

Nieuwe Noordwijk ambassadeurs
Sandra Nonhebel, productmanager zakelijke markt Noordwijk Marketing: ‘We hebben laten zien dat Noordwijk ook in het najaar een uitstekende congresbestemming is. Wat de meetingplanners vooral is bijgebleven, is de goede bereikbaarheid, de diversiteit aan locaties en de uitstekende samenwerking tussen de Noordwijkse partners. We hebben er weer een aantal internationale Noordwijk-ambassadeurs bij gekregen.’

Naast de hier bovengenoemde bedrijven waren onderstaande Noordwijkse bedrijven betrokken: Taxi Jonker, Brouwer’s Tours, Koninklijke Beuk, St(r)andplaats Nederzandt, Goesting Events, De Baak Seaside, Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events.

Foto: Marcel Verheggen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!