Back Back Nieuws

NLMTD organiseert Productkennisquiz Jaguar Land Rover

24 november 2015
Op woensdag 11 november jl. streek de landelijke Jaguar Land Rover organisatie neer bij CineMec te Ede. Het infotainmentcenter fungeerde gedurende de avond als centraal kenniscentrum voor Jaguar Land Rover dealermedewerkers, onderverdeeld in dealermedewerkers van Jaguar Sales, Land Rover Sales, Jaguar Customer Service en Land Rover Customer Service.

Communicatiebureau NLMTD uit Baarn faciliteerde de jaarlijks terugkomende bijeenkomst in samenwerking met haar opdrachtgever. Van het voorbereidende werk, tot en met James Bond’s Spectre. ´De spetterende afsluiter van een enerverende avond,´ aldus het bureau.

Victoria Koblenko
In de bioscoopzaal stonden 40 teams, bestaande uit in totaal 120 enthousiaste deelnemers, oog in oog met actrice en Jaguar ambassadrice Victoria Koblenko, die door middel van 80 quizvragen de avond aan elkaar praatte. Victoria begeleidde de kandidaten, alsmede hun supporters op soepele en ludieke wijze door de vier kennis verrijkende, Jaguar Land Rover Sales & Customer Service gerelateerde speelrondes.

Hoge opkomst
De Productkennisquiz wordt georganiseerd sinds 2008. Met een opkomst van 250 man betrof de 2015 editie de best bezochte Productkennisquiz tot nu toe. Elke ronde kende een winnaar. De winnende teams gingen naar huis met een bokaal, een fles champagne en een hele dosis eer.

De punten die met de quiz werden verdeeld, tellen mee voor de eindzege van ‘Best Dealer Overall’, waarop eind dit jaar beslag zal worden gelegd. Een felbegeerde titel die de betreffende Jaguar en/of Land Rover Dealer een jaar lang met zich meedraagt.

And the winners are…
Jaguar Sales: Kroymans Hilversum
Land Rover Sales: ´De Uiver´ Doenrade
Jaguar Customer Service: Kroymans Hilversum
Land Rover Customer Service: Romijn Den Haag

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!