Back Back Nieuws

NL Conference 2013: alvast vijf sprekers For Your Eyes Only

04 april 2013
Meetingplanners, eventprofessionals en congresorganisatoren kunnen 22 april 2013 afreizen naar EYE Filminstituut in Amsterdam voor de jaarlijkse MPI NL Conference. Deze netwerkdag vol met netwerkmomenten, inspirerende keynotes en culinair genieten is volgens de organisatie een must voor iedere professional uit de meetingbranche. Het EYE Filmmuseum is het decor waarin de NLConference 2013 zich zal afspelen. Op maandag 22 april 2013 neemt de cast je mee langs biografieën en spannende plots, allen met een happy end.

Sprekers
De organisatie geeft aan er weer in geslaagd te zijn om een indrukwekkend sprekersprogramma neer te zetten. De eerste spreker is Bernd Damme, oprichter van Eyewear en Pelliano. Al op 15 jarige leeftijd begon zijn carrière als ondernemer. Bernd vertelt een verhaal vol passie van een jonge ondernemer, die zijn vleugels durfde uit te slaan en hiermee zeer succesvol is geworden.

De tweede spreker is Jan Gunnarson, grondlegger van Hostmanship. In een wereld waar producten en diensten steeds meer vergelijkbaar zijn, is de kunst om mensen zich welkom te laten voelen, een kritische factor.  Het oog voor detail is daarin essentieel en maakt de levering van producten en diensten een belevenis die waarde toevoegt.

De derde spreekster is Esther Crombag. Zij werd op 11 jarige leeftijd van de ene op de andere dag volledig blind. ‘Mijn blindheid leerde mij dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn geluk. Tijdens mijn puberteit heb ik gaandeweg blind vertrouwen leren krijgen in mijn eigen kwaliteiten. Daarnaast had ik geen andere keuze dan ook blind vertrouwen te stellen in de ander, de medemens, zonder wie ik onmogelijk zou kunnen functioneren’.

De vierde spreker is Arthur Brand, het verhaal van een kunst(fraude)kenner. Jarenlang werkte Arthur samen met de befaamde kunstkenner Michel van Rijn. Samen brachten ze meerdere geruchtmakende kunstzwendels aan het licht en geroofde kunstwerken terug naar de wettige eigenaar. Over deze zaken schreef Arthur een boek dat binnenkort wordt verfilmd. Hij heeft een verbazingwekkend en meeslepend verhaal over zaken die het daglicht (nog) niet verdragen.

De vijfde spreker is Patrick Roubroeks, eigenaar van evenementenbureau Xsaga en organisator van veel events voor het Koningshuis. Met het oog op de komende troonswisseling zeer actueel. Met beelden en anekdotes vertelt Patrick het verhaal over deze unieke evenementen.

Zeer binnenkort worden de twee laatste sprekers bekend gemaakt. Het aantal plaatsen voor deze dag is beperkt. Aanmelden kan via nlconference.nl. Tot 10 april 2013 geldt de speciale vroegboekprijs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!