Nijtmans Patisserie & Chocolaterie aangesloten bij Dragers van Flint Nijtmans Patisserie & Chocolaterie aangesloten bij Dragers van Flint
Back Back Nieuws

Nijtmans Patisserie & Chocolaterie aangesloten bij Dragers van Flint

25 november 2019

Deze maand is Nijtmans Patisserie aangesloten bij het Dragersnetwerk van Flint. Al sinds de opening van TREK theaterkeuken & café is Nijtmans Patisserie trouwe leverancier van diverse zoetigheden. Na vijf jaar leek het beide partijen een mooi moment om de samenwerking op deze manier te verdiepen. Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen.

Samenwerking

Karin Nijtmans, eigenaar van Nijtmans Patisserie: ‘Als je aan Amersfoort denkt, dan denk je aan Flint. Wij zijn trots dat we in Amersfoort wonen en werken en komen graag in het theater. Wij dragen Flint een warm hart toe. De samenwerking loopt al jaren soepel en dat willen wij graag belonen door middel van het dragerschap.’

Patisserie Nijtmans

Bij Patisserie Nijtmans kan men terecht voor taarten, gebakjes, allerhande koekjes en heerlijke hartige hapjes. Alles draait om eerlijke grondstoffen en echte smaken. Ook staat service hoog in het vaandel.

Dragersnetwerk

Inmiddels is het aantal aangesloten Dragers van Flint uitgegroeid tot een netwerk van 70 lokale en regionale organisaties, actief in diverse branches en elk met een eigen specialisme. Door deze mix biedt dit platform de mogelijkheid om relevante kennis te delen en elkaar te inspireren. Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek te realiseren: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!