Back Back Nieuws

Nieuwjaarsreceptie Genootschap voor Eventmanagers: Krachten bundelen is het motto

26 januari 2015
Tijdens de gezamelijke nieuwjaarsreceptie genoten eventmanagers van het Genootschap voor Eventmanagers, Platform Museum Locaties, Freelance Event Professionals en G14 van een lunchconcert uitgevoerd door het Koninklijk Concertgebouworkest.

In de Spiegelzaal van het Concertgebouw te Amsterdam verzorgde Martinair Party Service na afloop van het concert een lunch gebaseerd op gerechten vernoemd naar grote componisten. Zo werden er onder andere variaties op Tournedos Rossini, Crème Rachmaninov en Risotto Verdi geserveerd.

Samenwerken en delen
Leon Kruitwagen memoreerde in zijn korte toespraak dat de voortekenen voor 2015 uitstekend zijn en dat de vier clubs, Genootschap voor Eventmanagers, Platform Museum Locaties, Freelance Event Professionals en G14, in 2014 een mooie groei hebben doorgemaakt en nu gezamenlijk meer dan 450 leden en partners hebben. Samenwerking en delen zijn volgens hem het sleutelwoord tot het succes. De wijze waarop de partijen die de nieuwjaarsreceptie samen hebben georganiseerd is een schoolvoorbeeld van hoe de samenwerking in de branche zou moeten zijn. Alleen door gebundelde krachten kunnen wij mooie events voor onze leden als deze nieuwjaarsreceptie organiseren.

Dankwoord
Bijzondere dank gaat uit naar Laura Beenders en Cathelijne Koning van het Concertgebouw voor de warme ontvangst. Willem van Essen van Van Der Kroft’s Party Rental leverde speciaal voor deze gelegenheid de in de kleur van de Spiegelzaal gespoten meubilair en Jorrit Oosthoek van Verwiel en Wijngaard zorgde met zijn team ervoor dat alle hapjes op charmante wijze werden geserveerd.

Foto's: jordiwallenburg.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!