Nieuwe website voor Muziekcentrum van de Omroep Nieuwe website voor Muziekcentrum van de Omroep
Back Back Nieuws

Nieuwe website voor Muziekcentrum van de Omroep

24 april 2018

Het Muziekcentrum van de Omroep lanceert haar nieuwe website www.mco.nl . De website is helder, gebruiksvriendelijk, heeft een nieuwe kaartverkoopmodule en is bovenal sneller. Op de homepage zie je direct de drie speerpunten van het MCO: de eigen concertseries, en de zakelijke en culturele verhuur van het gebouw. Sinds een aantal jaren maken steeds meer bedrijven en eventorganisatoren gebruik van het Muziekcentrum van de Omroep, want door de grote diversiteit aan studio's en zalen voor concerten, repetities en muziekopnamen, is het MCO ook uitstekend geschikt voor de zakelijke markt.

Bij de ontwikkeling van de site stond de gebruiksvriendelijkheid op alle apparaten centraal. De pagina's komen in het goede formaat en goed leesbaar op ieder scherm in beeld en de kaartverkoopmodule werkt ook eenvoudig op mobiele telefoon en tablet. Culturele huurders kunnen voor hun concerten en openbare repetities de kaartverkoop ook via de MCO website doen.

Natuurlijk hebben op de nieuwe site de vaste gebruikers van het pand (Groot Omroepkoor, Radio Filharmonisch en Metropole Orkest) als ook de rijke (muziek)historie een plaats gekregen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!