Nieuwe website IntertentNieuwe website Intertent
Back Back Nieuws

Nieuwe website Intertent

25 april 2017

De afgelopen maanden heeft Intertent hard gewerkt aan een nieuwe website waar zij haar bezoekers meeneemt in het meest actuele aanbod in tijdelijke accommodaties. Een plek met informatie, advies en inspiratie.

Het Nieuwe Intertent

De lancering van de nieuwe website staat niet op zichzelf. Het afgelopen jaar is er bij Intertent veel gebeurd. Zo vierden zij hun 25-jarig jubileum en is de directie uitgebreid met Algemeen Directeur en partner Wouter Zick, die in het verleden al nauw samenwerkte met Roland de Boer. Ook is Ramon Zuurbier dit jaar als accountmanager begonnen. De uitbreiding van het team is een belangrijk onderdeel van 'Het Nieuwe Intertent' dat ook een subtiele verfrissing van haar logo en huisstijl presenteert. Dit alles sluit perfect aan bij de nieuwe website die gekenmerkt wordt door een frisse en open uitstraling, een duidelijk aanbod en heldere communicatie.

Synergie

De synergie tussen de mensen, huisstijl en website van het nieuwe Intertent staat symbool voor hoe zij de samenwerking met klanten en relaties aangaan: ieder vanuit eigen kracht, kennis en kunde, maar altijd vanuit het idee dat het geheel meer is dan de som der delen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!