Brian ZackerBrian Zacker
Back Back Nieuws

Nieuwe VP of Global Sales voor RoomIt

11 februari 2019

RoomIt by CWT, de hoteldivisie van CWT, de wereldwijde zakenreisorganisatie, heeft Brian Zacker benoemd tot Vice President of Global Sales. In deze functie zal Zacker verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van de hoteldistributie, voor zowel de bestaande klanten van CWT als nieuwe externe markten.

Zacker, gestationeerd in Chicago, is afgelopen juni toegetreden tot CWT als de Vice President of Finance van RoomIt by CWT. Hij zal lid blijven van het managementteam van RoomIt by CWT.

Verheugd

'Ik ben verheugd dat Brian deze management- en salespositie bij RoomIt zal bekleden. Hij was al een belangrijk onderdeel van het team,' aldus David Falter, President of RoomIt by CWT. 'Ik ben ervan overtuigd dat Brian RoomIt by CWT en CWT zal helpen onze groei in de hoteldistributie en de merchandising te versnellen.'

Voor zijn benoeming bij CWT werkte Zacker 18 jaar bij Travelport in verschillende functies, waaronder die van Vice President of Global Sales. In de afgelopen 25 jaren van zijn carrière heeft hij verschillende functies gehad in business development en financiën. Zacker heeft een Bachelor in Accountancy en een minor in Marketing behaald aan de Lewis University.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!