Nieuwe vergaderfaciliteit in De LoodsNieuwe vergaderfaciliteit in De Loods
Back Back Nieuws

Nieuwe vergaderfaciliteit in De Loods

17 april 2023

De Loods breidt verder uit. Naast het verhuren van flexwerkplekken en kantoorruimtes, beschikt De Loods ook over diverse event- en vergaderruimtes. Hierbij faciliteren ze de zakelijke markt met het hosten van evenementen, presentaties, vergaderingen en trainingen. Bedrijven worden van A tot Z ondersteund bij de organisatie van hun congres of seminar.

Afgelopen september is De Loods uitgebreid met twee extra subruimtes aansluitend aan Het Breinplein. Het Breinplein is de grote centrale ruimte, die geschikt is voor maximaal 200 personen in een theateropstelling. De subruimtes lenen zich uitstekend voor de ontvangst- en pauzemomenten te hosten. Daarnaast worden de ruimtes ook gebruikt als break-out ruimtes om in groepjes uiteen te gaan.

Nieuwe vergaderruimte geopend

De nieuwste aanwinst van De Loods is de Spaans Room. Een lichte en open vergaderruimte, geschikt voor maximaal 35 personen in boardroomopstelling. Deze ruimte is voorzien van een keuken en beschikt daarnaast over een kleinere ruimte voor 6 personen die goed ingezet kan worden als subruimte tijdens een vergadering.

Dé hotspot voor de echte kenniswerker!

De Loods is het ecosysteem gevestigd in de Plaspoelpolder in Rijswijk, grenzend aan Den Haag en Delft. De high profile locatie heeft een centrale ligging waardoor het zowel met het openbaar vervoer als de auto uitstekend te bereiken is. Daarnaast beschikt De Loods over meer dan 90 parkeerplaatsen en oplaadfaciliteiten voor je elektrische auto.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!