Back Back Nieuws

Nieuwe uitdaging voor Karin van Zalinge

06 maart 2012
Karin van Zalinge gaat na zeventien jaar trouwe dienst bij Constant In Beweging een nieuwe uitdaging aan, buiten de evenementenbranche. Per 1 april 2012 gaat Karin personen en organisaties begeleiden door middel van advies, coaching en training.

 

Nieuwe werkzaamheden

‘Dat deed ik de afgelopen jaren al een dag per week, naast mijn werkzaamheden voor Constant In Beweging’, vertelt Karin van Zalinge. ‘Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Constant In Beweging. De ervaringen die ik in de afgelopen zeventien jaar heb opgedaan, neem ik mee in mijn nieuwe werkzaamheden.’

 

Vanaf de oprichting betrokken

Constant Geerling, creatief directeur van Constant In Beweging: ‘Karin was vanaf de oprichting aan het bedrijf verbonden. Zij heeft de uitbouw en de groei van Constant In Beweging begeleid van een bureau van drie personen tot een bedrijf, dat steunt op drie pijlers met vele tientallen medewerkers.’

 

Bedrijfstakken tot een eenheid gesmeed

‘Aanvankelijk hield zij zich bezig met event organisatie, de afgelopen zes jaar heeft ze als managing director de verschillende bedrijfstakken catering, varende locaties, evenementenorganisatie en theater tot een eenheid gesmeed. Wij danken haar voor haar inzet en bijdragen aan het bedrijf en wensen haar veel succes in haar nieuwe uitdaging’, aldus Constant.

 

Nieuwe managing director

Constant Geerling is op dit moment in gesprek met enkele kandidaten over de opvolging van Karin van Zalinge. Hij verwacht de nieuwe managing director binnen enkele weken te kunnen presenteren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!