Back Back Nieuws

Nieuwe themafeesten De Evenementen Fabriek!

24 februari 2009
De Evenementen Fabriek! wil in deze kille dagen warmte en gezelligheid in huis halen met themafeesten als Mexico!, Brazil!, Beautiful!, Fun & Cooking! en Health!.

Het organisatiebureau streeft ernaar haar themafeesten zo persoonlijk mogelijk te maken. Met de vijf nieuw geïntroduceerde themafeesten willen zij dit extra benadrukken.

 

Volgens het bureau uit Houten bestaat er in deze tijd  behoefte  aan bedrijfsfeesten met een gezellige en persoonlijke touch.

 

Daarom introduceren zij themafeesten als Health! en Beautiful! waarin de mens zelf centraal staat. Bedrijven kunnen deze feesten boeken om het personeel eens goed te laten ontstressen en een avond vol plezier cadeau te doen. Exclusieve massages, frisse cocktails en gezonde moves op de dansvloer behoren tot het succes van deze themafeesten.

Ook bij Fun & Cooking! dat boordevol culinaire hoogstandjes zit, kunnen opdrachtgevers verzekerd zijn, er kan naast  lekker eten ook prima gedanst worden.

 

Voor diegene die meer zin hebben in een zonnig en temperamentvol themafeest, zij  kunnen zich tegoed doen aan Mexico! of Brazil!.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!