Back Back Nieuws

Nieuwe samenwerking tussen Touzani Productions en EV-entertainment

05 maart 2013
Touzani Productions, het bedrijf van freestyle voetballegende Soufiane Touzani en EVentertainment hebben elkaar in het Rotterdamse gevonden en heeft geleid tot een samenwerking. EV-entertainment verzorgt vanaf 1 maart 2013 alle boekingen van Soufiane Touzani binnen het marktsegment van de business events.
Soufiane is te boeken voor zijn solo show’s in welke freestyle voetbal, rap, een voetbalquiz en een panna challenge op leuke wijze worden afgewisseld. Met regelmaat wordt Soufiane gevraagd als inspirator en sportspreker. Met die ervaring zijn werkzaamheden als presentator van het televisieprogramma Zappsport is Soufiane een goede presentator van informele bijeenkomsten als jubileumfeesten,personeelsfeesten, awarduitreikingen en sport- en speldagen.

Boodschap in een bijzonder jasje
Samen met Brownie Ducth is Soufiane te boeken voor een mooie show in welke freestyle voetbal en rap centraal staan. ‘Wil je een boodschap in een bijzonder jasje pakken, maak dan met Soufiane en Brownie een rap op maat en laat hen de boodschap op het event op een bijzondere wijze brengen zodat deze beklijft,’ aldus EV-entertainment.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!