Nieuwe podcast voor eventplanners: De Meeting RoomNieuwe podcast voor eventplanners: De Meeting Room
Back Back Nieuws

Nieuwe podcast voor eventplanners: De Meeting Room

10 juli 2019

Eventplanners kunnen voortaan niet alleen inspiratie krijgen via blogs en vlogs bij EventGoodies, maar ook maar ook via podcasts. Vandaag werd in De Meeting Room het eerste podcast interview geplaatst.

Meer diepgang door interviews

EventGoodies begon met blogs, maar voor sommige onderwerpen heb je wat meer toelichting nodig. Daarom kwamen er later vlogs bij. 'Door mijn blogs had ik regelmatig interessante gesprekken met eventleveranciers en andere ondernemers over het evenementenvak. Heel vaak dacht ik: had ik het nou maar opgenomen, want het is ook interessant voor anderen.' Zodoende is het idee voor de podcast geboren. Door de gesprekken krijg je meer achtergrondinformatie en diepgang over een bepaald onderwerp.

Inspiratie over gastvrijheid, duurzaamheid en eventbeleving

De meeste van de onderwerpen hebben als doel een evenement te verbeteren op een van de volgende vlakken: duurzaamheid en innovaties hierin, of de eventbeleving. Gastvrijheid is vaak een belangrijk onderdeel van de beleving, maar verdient een aparte vermelding.

'Daar waar ik in blogs en vlogs nogal product-gericht ben, wil ik in de podcast wat meer uitzoomen. Het gaat over het vak, de mensen en ook dingen waar ik me aan stoor. Waarom doen we zoveel dingen nou uit gewoonte of misschien wel luiheid? Ik merkte dat ik niet de enige ben die er zo over denkt en ik hoop dat de podcast mensen in beweging brengt.'

De podcast heeft als naam De Meeting Room. Een verwijzing naar een plek waar mensen samenkomen voor ontmoetingen en gesprekken. Luister naar de eerste aflevering op https://anchor.fm/demeetingroom.

Fotocredits > Radu Mihai

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!